duminică, 3 februarie 2013

Codemasters a anuntat data de lansare pentru Grid 2

Publisher-ul Codemasters a anunțat că data de lansare pentru Grid 2 va fi pe 31 mai pentru PlayStation 3, Xbox 360 și PC.
 Jocul va dispune de două ediții speciale. Prima este disponibilă pentru toți cei care precomandă jocul și vine cu un DLC gratuit, însă momentan nu se cunosc detaliile acestui conținut. În timp ce a doua ediție este o exclusivitate pentru cei care precomandă jocul de la retailerul GAME, aici fiind vorba despre Grid 2: Brands Hatch Edition. Aceasta va include pack-ul McLaren Racing ce conține McLaren MP4-12C GT3 Special Edition, plus două noi rute în jurul circuitului Brands Hatch GP și Head Start Pack, un pachet ce va beneficia de mașina Mercedes-Benz SLR McLaren 722 GT, plus alte discounturi în joc.
Grid 2 va introduce un nou sistem numit LiveRoutes care va schimba dinamic circuitul în timpul curselor. Să nu uităm că acest joc este foarte bine privit de fanii genului racing, dar în același timp va trebui să fie și foarte bun dacă cei de la Codemasters doresc să concureze cu Most Wanted sau Forza Horizon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu